2012. december 5., szerda

Havas kert

Idén is leesett az első hó, nem úsztuk meg. Bár tulajdonképpen, mint kerttulajdonos örülnöm kéne, de valahogy mégsem örülök. Még rengeteg dolgom lenne a kertben, és abban kicsit akadályoz a hó. Ilyenkor  felpörög a munka, a lemaradt kertészek  igyekeznek utolérni magukat :)
Legelőször pár havas kép nektek:Azért ennyire nincs szibéria nálunk, estére majdnem mind elolvadt, de azért szép volt amíg megvolt.
Nekem is van még pár tennivalóm, ahogy a képeken is látszik. Az első képen lévő paprika száraknak már rég a komposztban lenne a helyük, de ami késik nem múlik. Ezen kívül  kell még ásnom egy keveset. A  cseresznye és meggyfa alatti területet is tervezem felásni, mert állítólag ez megritkítja a  fa alatti földben telelő cseresznyelegyeket. A téli fagyok miatt élhetetlenebb lesz a környezet nekik. Nem volt sok kukac a cseresznyénkben, de azért nem árt nekik egy kis ritkítás. Még kicsi hátra van a répa kiszedéséből is. Viccesen néz ki a körömvirág a havas kertben. A hó kicsit lenyomta a virágszárakat, de azért még gyönyörűek:
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése