2013. június 14., péntek

BEST BLOG díj

Ez egy rendhagyó bejegyzés, afféle díjkiosztó :) Én is úgy kaptam, ha tovább olvastok megtudjátok kitől. 




A díj átadás szabályai szerint:
- Továbbítani kell 4 bloggernek, akik 200 alatti követői számmal rendelkeznek,
- Értesíteni kell a megajándékozottat,
- Megemlíteni, hogy kitől érkezett a díj.

A díjat Petrától kaptam http://nellikert.blogspot.hu/ kedves szavak kíséretében, amik bevallom nagyon jól estek. Köszönöm neked Petra! Petra egy csodás arborétumot épít a kertjében csodás növényekkel, és időnként nagyon jó betérni hozzá és virtuálisan végigsétálni az eldugott ösvényeken.

Itt pedig következik a négy blogger, akiknek átadom a díjat. A sorrend csak az eszembe jutás sorrendje lesz. Próbáltam úgy embereket keresni, akik még nem kaptak ilyet, remélem sikerült.

1.Guzner Gyula blogja http://gyunyikabiokertje.blogspot.hu/ Neki köszönhetem, hogy a blogomból blog lett, nem egy hivatkozás gyűjtemény. Az elején megjegyzésekkel bátorított, kertjével pedig ösztönöz azóta is. Ő is biokertész, ami külön öröm számomra. Jó tudni, hogy nemcsak egyedül művelem a kertészkedésnek ezt a módját. Régóta foglalkozik már a kertészettel, látszik is a szakértelem a kertjén.

2. A következő díjazottam Edit lesz: http://edit-gondolataim.blogspot.hu/. Ő is küzd a madarakkal, mint én a seregélyekkel. Az én küzdelmem eléggé heroikus és csak időnként  szükséges (cseresznye éréskor, szőlő szüretnél), míg Edité szinte egész évben tart. Ennek ellenére a lelkesedése töretlen, csodálom a kitartását! Ezzel a díjjal a további küzdelmekhez szeretnék biztatást küldeni neki. Reméljük sok öröm is vár még rá. Például remélem örülni fog ennek a díjnak is:).

3. A harmadik díjazottam Hédi: http://gizgazok.blogspot.hu/  Ő is biokertész, mint én, és nagyon lelkesen és nagy hozzáértéssel műveli a kertjét. Az öngyógyítósdiban már nagyon profi:) Lehet puskázni a blogjáról, biztos nem haragszik meg érte ha elloptok egy-egy jó ötletet. Hú, most veszem észre jó sok követője van már, de még nem érte el a 200-at.

4. A negyedik díjazottam pedig nem kerti blog lesz ha nem baj. Enikő blogja egy zöldturmixos blog:  http://zoldturmix.blogspot.hu/ Sok hasznos receptet lehet olvasni nála. Ezek különösen most, a kánikula beköszöntével aktuálisak.

8 megjegyzés:

  1. :)) Köszönöm szépen! :) Nagyon kedves vagy! :))

    VálaszTörlés
  2. Szívesen!
    Nahát éppen most akartam szólni, hogy kaptál valamit, látom így is megtaláltad:)

    VálaszTörlés
  3. Kedves HP!
    Most olvasom hogy miket írsz rólam. Örülök neki hogy ez a véleményed és köszönöm hogy rám gondoltál ebben az ügyben. Jó látni azt ha valaki törődik a kertjével,boldogan teszi a dolgát, mert örömet okoz neki. Én is szívesen olvasom a blogodat, és ha van valami új azt meg is próbálom. Sajnos a biokertészkedés a könyvekben szépen le van írva, de nem mindig ugyan úgy működik a valóságban. Hát ezeket a dolgokat kell össze egyeztetni. Ehhez kívánok sok sikert neked is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megérdemelted, nekem is jó olvasni a blogodat. Mindig sok érdekes van benne.
      Hát valóban néha nehéz ez a biokert dolog, de én mégis nagyon élvezem. biztos azért mert vegyész vagyok, van elég vegyszer a munkahelyemen.:)
      Köszi, én is viszont kívánom! Majd elolvasom nálad, hogy sikerült:)

      Törlés
  4. Köszönöm! Igazán kedves meglepetés, hogy rám gondoltál!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örültél neki! Szerintem igazán megérdemeltél már te is egy ilyen díjat. Jó látni, ahogy alakul a kerted. Sok lurkó mellett biztos nehezebb csinálni, mint nekem.

      Törlés
  5. Nagyon köszönöm a kedves meglepetést, és örülök, hogy tetszik a blogom és a receptek.
    Kívánok Neked további sikereket a biokertedhez. A saját biokertből való terményekből az igaziak a zöld turmixok is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, én meg jó sokféle turmixot kívánok neked! Meg jó sok bioterményt, a turmixokhoz!

      Törlés